Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla bile binanın çabucak muattalaltılmasına olanak tanır, çatı emniyetliğini esenlar. Müstacel çıkış bapları binaların kuruluşsına ve yaygınliğine nazaran farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere birlik yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate alınarak gerekli sayıda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Müstacel çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Hatta, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Ivedi çıkış bapları bünyesı itibarıyla birtakım özelliklerle donatılır. Bapların temellıca özellikleri aşağıdaki gibidir:

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve duman sızdırmaz özellikleri tutulmak zorundadır.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Ancak genel Yangın Merdiveni Kapısı anlamda kullanılan biçimi aşağı namuslu itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü karakol şeklindedir. Ciddi durumlarda kullanılacağı yürekin enikonu işlemlevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Antrparantez, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla omuz omuza işlem adımları çoklukla Yangın Kapısı şunları ciğererir:

Not: Haberde adı sabık şirket adları ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak alfabelmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesul Yangın Kapısı tutulamaz.

Bütün yangın kasası ve kanatları güçlü lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında dokumalabilecek sıva tamiratı ve boya kârleri yüz baplar pert görmez.

Yangına karşı güvende geçirmek amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanoğluın yaşama emniyetliğini elde etmek amacıyla kapı kasası ve kullanılan başka aksesuarlarıyla güven örgütleme etmekteyiz.

Yangın Bapsı omurga amacı insanoğluın ziyan kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page